Voorwaarden

 

DISCLAIMER
Deze website is met grote zorg samengesteld. Mochten er toch onjuistheden in voorkomen, dan aanvaardt R’turn daarvoor geen aansprakelijkheid. Aan de in deze website opgenomen informatie en adviezen kunnen geen rechten worden ontleend. Prijzen en producten kunnen tussentijds wijzigen en bij boeking niet gelijk staan aan datgene wat er op deze site staat vermeld.

 

ALGEMEEN
Deze algemene voorwaarden van R’turn zijn van toepassing op alle leveringen. Door een bestelling te plaatsen stemt u in met de algemene leveringsvoorwaarden.

 

Op de site staan voorbeelden van artikelen. Deze artikelen kunnen worden besteld. Ook kunnen producten worden gemaakt naar persoonlijke wens en voorkeur, ook als aanpassing van het voorbeeld.

 

Producten op bestelling worden gemaakt zodra de vooraf overeengekomen aanbetaling ontvangen is. De bestellingen worden verstuurd na volledige betaling. Bestellingen die worden afgehaald, kunnen ook contant worden afgerekend.

 

Bestelling van artikelen geschiedt per e-mail. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u ook per e-mail een bevestiging.

 

In geval van overmacht heeft R’turn het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van een bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechtelijke tussenkomst te ontbinden, dit zal per e-mail aan de koper worden meegedeeld zonder dat R’turn gehouden is tot enige schadevergoeding.

 

Alle prijzen op deze site zijn in euro's en inclusief BTW. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten kunnen vooraf worden opgevraagd.

 

Mocht het product toch niet bevallen dan is ruilen of retourzenden toegestaan, mits dit binnen 3 dagen na ontvangst telefonisch of per email wordt gemeld. Het product kan dan in ongebruikte nieuwstaat binnen 7 werkdagen teruggestuurd worden. Producten die speciaal voor u zijn gemaakt (bijvoorbeeld naar uw eigen ontwerp) kunnen niet worden geretourneerd. Indien u geld terug wilt ontvangen, vermeldt dan uw bank/giro nummer, naam en woonplaats bij de bestelling die u terugstuurt. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort na ontvangst en beoordeling van de retourzending. Verzendkosten worden niet teruggestort en verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

 

Uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het gekozen ontwerp van een pakje op bestelling, ligt te allen tijde bij de klant. R'turn is niet aansprakelijk voor eventuele copyright die op het bestelde ontwerp ligt.

 

R’turn is niet aansprakelijk voor beschadiging of vermissing van de bestelling tijdens de verzending. Alle producten worden onverzekerd verzonden, tenzij anders overeengekomen.

 

R’turn geeft geen garantie op glitterstoffen en/of verkeerd gewassen of verkeerd behandelde stoffen.

 

Bij vragen, onduidelijkheden of problemen kunt u contact opnemen met R’turn, 038-4658516 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

caren.jpg